Kategorie receptů
- Autor: barban
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
rajčat, pór, paprika bílá,okurka, rýže, cherry rajče, tuňák v plechovce 2x, česnek, oliv. olej, koření, sůl
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Česnek | 10 |
Okurka salátová | 250 |
Paprika bílá | 100 |
Rajčata | 360 |
Pór | 60 |
Rajčata Cherry | 230 |
Rýže vařená bílá průměr | 820 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 280 |
Energetická hodnota celkem: 6818 kJ
Bílkoviny (g): 94,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 271,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1364 kJ
Bílkoviny (g): 18.8, Tuky (g): 2.6, Sacharidy (g): 54.2, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 7.2, Vláknina (g): 6.2, Sůl (g): 1.6
Postup přípravy
zeleninu omyjeme, nakrájíme na malá sousta, rýži uvaříme, vše smícháme, do oliv. oleje namačkáme česnek (30 minut necháme odstát), vše okořeníme, osolíme přidáme olej i česnekem, možno posypat nakrájeným pórkem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.